keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Etelä-Suomen turnee

Viimeisellä viikolla tehtiin parin päivän retki "kummiserkkujen" luo. Lapset ovat ristineet toisensa kummiserkuiksi, kun eivät oikeasti ole sukua, mutta lapset ovat ristiin vanhempien kummilapsia. Kummiserkkuja siis. Lapsilla oli keskenään mukavaa, ja minä pääsin nuuskuttelemaan uusinta tulokasta, kolmen viikon ikäistä pientä poikaa.


 
Nappasimme kummipojan mukaan ja lähdimme Heurekaan katsomaan rottakoripalloa, riehumaan pihaleikeissä ja painamaan rahaa. Heurekassa oli mahdollisuus painaa kolikko omalla profiilikuvalla. Lasten mielestä paras matkamuisto ikinä! Mies sai tuliaisiksi armaan vaimonsa profiililla varustetun kolikon, ettei totuus unohtuisi..Kotimatkalla teimme täsmähyökkäyksen Kasvihuoneilmiöön. Uskomaton paikka! Herkullisia munkkeja ja sisustustavaraa jokaiseen makuun. Mahtava paikka. Tänne menemme toistekin. Vinkkinä muillekin kävijöille: menkää ihan perälle, puutarhaosaston nurkkaan, ohi Nallemeren. Sieltä löytyy Kanikonttori :)

 
 
Kasvihuoneilmiöstä matkoimme luontevasti matkaa Turkuun ja Turun Linnaan. Ritarisali, jossa sai kokeilla eri asuja oli lasten mielestä menestys. Samoin työpaja, jossa sai askarrella oman aaveen, sai meiltä kiitosta.
 
 
Turussa olisi ollut paljon muutakin nähtävää, mutta meille riitti tämä tällä kertaa. Ensi kerralla sitten enemmän!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti