maanantai 23. marraskuuta 2009

Tuplasuklaamuffinssit


Juhlissa ansaittua huomiota saivat tuplasuklaamuffinsit. Näitä herkkuja olen tehnyt jo vuosia, ja aina ne hupenevat parempiin suihin ennen vieraille tarjoamista. Nämä vievät kilen mennessään ja hampaisiin sattuu, kun ne ovat niin makeita..
***
Tuplasuklaamuffinsit
  • 100 g maitosuklaata
  • 50 g valkoista suklaata
  • 100 g voita
  • 1 dl sokeria
  • 2 munaa
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 2 rkl kaakaojauhetta
Kuorrutus
  • 2 dl tomusokeria
  • 2 rkl kermaa
  • ~ 70 g sulatettua valkosuklaata
Sulata puolet suklaasta voin kanssa. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää suklaavoisula joukkoon koko ajan sekoittaen. Yhditsä kuivat aineet. Rouhi loppu suklaa (sekä maito- että valkosuklaa) ja sekoita kaikki ainekset taikinaan. Jaa taikina muffinsivuokiin ja paista 200 asteessa reilut 10 minuuttia.
Sekoita kuorrutuksen aineet ja valuta jäähtyneiden muffinsien päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti